Home
Profiel
Referenties
CV
Contact

Nederlands English

Drs. Anky Nauta
Noorderstationsstr. 74
9717 KR Groningen
050-5735657

anauta@anec.nl

Referenties

Klik op de foto's om ze te vergroten.


"klik om te vergrotenVoor mij is de meerwaarde van het werken met een English coach dat ik begeleid en ondersteund word bij de vragen die ik vanuit mijn dagelijkse- werk heb. Het leren wordt daardoor betekenisvol en beklijft beter. Bovendien helpt het me om de situaties waar ik geacht wordt in het Engels te presenteren en te communiceren goed voorbereid en met opgefriste kennis en vaardigheden in te kunnen gaan."

Gini Coutinho,
CvB Drenthecollege, Assen.


"klik om te vergrotenAnky Nauta is een vakvrouw. Ze begeleidt me bij het maken van een presentatie in het Engels of bij het houden van een inleiding. Ze zorgt ervoor dat mijn zelfvertrouwen toeneemt! En dat is heel belangrijk bij het communiceren in een andere taal. Kortom: Nauta is een aanrader."

Henk Pijlman,
Voorzitter CvB Hanzehogeschool, Groningen.


"klik om te vergrotenIk vind het belangrijk dat ik mijn organisatie professioneel vertegenwoordig ook als daarbij Engels de voertal is.

Anky Nauta helpt me om dat te bereiken. Niet ongeveer formuleren wat je boodschap is maar door de juiste woordkeuzen en toon precies kun zeggen wat je wilt.

Anky Nauta zorgt er voor dat ik dit soort gesprekken met zelfverzekerheid en plezier voer. En dat komt de kwaliteit van het resultaat ten goede."


Marian van Os,
Vice-Voorzitter CvB Hanzehogeschool, Groningen.